Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van 123laptophoezen.nl. 123laptophoezen.nl behoudt zich het recht om, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.


Beperking aansprakelijkheid
123laptophoezen.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden insluipen. 123laptophoezen.nl is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal 123laptophoezen.nl een fout of onjuistheid in de webshop zo snel mogelijk herstellen.


Auteursrecht
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van het merk 123laptophoezen.nl. Zonder schriftelijke toestemming van 123laptophoezen.nl is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Somstyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden en door derden gehanteerd privacybeleid.

123laptophoezen.nl is op geen enkele manier gelinkt aan, geassocieerd met of gerelateerd aan Apple of een ander merk van een derde partij. Er worden enkel producten van het merk Somstyle geleverd.

Gratis verzending

Wij versturen gratis binnen Nederland en België