Laptophoes bestellen, waar moet ik op letten?

Laptophoes bestellen, waar moet ik op letten?

Lezen Laptophoes bestellen, waar moet ik op letten? 2 minuten Volgende Welke maat laptophoes heb jij nodig?

Laptophoes bestellen, waar moet ik op letten?

Wil je graag de juiste bescherming voor jouw laptop, maar wil je niet met een dikke laptoptas sjouwen? Een laptophoes is de ideale oplossen en wij zullen je vertellen waar op gelet moet worden als je een laptophoes gaat bestellen!

Belangrijk, formaat van je laptop!

Het voornaamste probleem bij het bestellen van een laptophoes is dat een 13 inch laptop niet altijd zal passen om een 13 inch laptophoes. Een 13 inch laptop houdt namelijk in dat het scherm 13 inch groot is, maar de randen van de laptops kunnen verschillen. Daarom is het altijd van belang om de binnenmaatafmetingen te vergelijken met het formaat van je laptop. We raden altijd aan om een speling van +- 1 cm te hanteren voor de optimale pasvorm. Dit houdt in dat de laptop 1 cm kleiner is dan de binnenmaatafmetingen van de hoes.

Waterdichtheid

Het kopen van een laptophoes wordt vaak gedaan om de laptop te vervoeren onderweg. Daarom is het altijd van belang om voor het uitkiezen van een hoes te checken of deze waterdicht is. De laptophoezen van 123laptophoezen.nl zijn allemaal waterdicht en beschikken over de IP-certificering die spatwaterdicht is, IP44.

Opbergruimte

Naast de laptop zou het kunnen dat je bijvoorbeeld je oplader, telefoon of tablet wilt meenemen in de laptophoes. Het is zeer handig om bijvoorbeeld pennen, adapters of harde schijven mee te nemen op reis. Zo heeft 123laptophoezen.nl hoezen met 1,2,3,4 en 5 ritsvakken, voor ieder wat wils!

Zo vind jij de beste laptophoes!

Wij hebben je voorbereid met de onderdelen waar je op moet letten bij het kopen van een laptophoes. Je weet nu wat de belangrijkste zaken zijn waar je op moet letten:

  • Formaat laptop
  • Waterdichtheid
  • Opbergruimte

Check of je voldoende geholpen bent met deze blog bij het kiezen van een nieuwe laptophoes. Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? Mail ons dan op info@123laptophoezen.nl of bel de klantenservice.